MCB

S - Shape

moderne woning plat dak
moderne woning plat dak

Under Construction

Deze S-shape woning is een moderne gezinswoning met speelse accenten en de nadruk gelegd op het onderlinge contact tussen de verschillende ruimtes.

 

Binnenkomen gebeurt via de zijgevel en biedt toegang tot de vestiaire, het gastentoilet en een bergruimte.  Via deze hal komt men centraal in de woning, waar een doorkijkhaard de scheiding vormt tussen de keuken en de ruime leefruimte aan de achterzijde van de woning.  Door de grote glaspartij over de volledige achtergevel is er optimaal contact met de tuin vanuit de volledige woning.

 

Via een ingeklemde trap in de leefruimte bereikt men de verdieping.  Hier is de masterbedroom met dressing en badkamer gelegen aan de achterzijde van de woning.  Tevens zijn er 2 ruime kinderkamers voorzien met een gezamenlijke dressing en een gedeelde badkamer tussen de 2 kamers. De verdieping beschikt over een apart toilet en nog een 4de kamer die dienst doet als bureauruimte en logeerkamer.

 

Achter de woning wordt er een overdekt terras aangelegd met een diepte van 3m dat architecturaal doorloopt in de woning.   Naast dit terras en deels naast de woning wordt de aanpalende carport voorzien voor 2 wagens.  Deze heeft een totale diepte van 6m en de achterzijde loopt gelijk met de achterzijde van het overdekt terras.  Voor een strakke vormgeving loopt de achterwand, die als dragende constructie dienst doet, van het terras en de carport in 1 stuk door.